• Serveis

    Serveis de l'Escola

Activitats extracurriculars

L’Escola ofereix activitats d’estiu durant el mes de juliol i durant la primera quinzena de setembre, de les quals rebreu informació durant el segon trimestre, així com del casal per Nadal per als alumnes d’educació infantil i de cicle inicial i mitjà de primària.

Per als alumnes de P-0 a P-2 a Reina Elisenda Virolai, Virolai Grimm i a Virolai Petit, el calendari escolar comprèn des de principis de setembre fins a finals de juliol. Per al segon cicle d’educació infantil, durant el mes de juliol es fan activitats d’estiu, així com també casal per Nadal i per Setmana Santa.

Podeu veure l’oferta d’activitats extracurriculars a l’apartat d’oferta educativa, dins de cada etapa i centre. També tota l’oferta clicant en aquest enllaç.

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

Virolai

Casals, colònies i activitats d’estiu

L’Escola ofereix activitats d’estiu durant el mes de juliol i durant la primera quinzena de setembre, de les quals rebreu informació durant el segon trimestre, així com del casal al Nadal per als alumnes d’educació infantil i de cicle inicial i mitjà de primària.

Per als alumnes de P-0 a P-2 a Reina Elisenda Virolai, Virolai Grimm i a Virolai Petit, el calendari escolar comprèn des de principis de setembre fins a finals de juliol. Per al segon cicle d’educació infantil, durant el mes de juliol i durant la primera quinzena de setembre, es fan activitats d’estiu, així com també casal al Nadal i per Setmana Santa.

Podeu veure l’oferta d’activitats extracurriculars a l’apartat d’oferta educativa, dins de cada etapa i centre.

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

Virolai

BATXILLERAT

Virolai

Some icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY