L’objectiu de l’etapa infantil és el desenvolupament global de les capacitats dels infants d’una manera afectuosa i respectuosa amb els diferents ritmes individuals.

A Reina Elisenda Virolai, l’etapa d’infantil conviu amb la primària i comparteix espais al mateix edifici, cosa que permet una estreta col·laboració i la facilitat de fer activitats en què grans i petits aprenen i cuiden els uns dels altres.

Aquesta estreta convivència i coneixement aporta als alumnes un clima afectuós, marcat per la familiaritat, on créixer i aprendre. La gestió que fem de l’espai aporta caliu al dia a dia del centre i promou la interacció entre els diferents graus.

Treballem per desvetllar en l’infant el seu interès per aprendre, l’hàbit de qüestionar-se i fer-se preguntes sobre el món que l’envolta; l’habilitat de cercar i trobar respostes als reptes que se li plantegen ha d’incidir en la seva capacitat per relacionar-se, comunicar-se i aprendre de forma conjunta.

Proposem als alumnes reptes cognitius, creem un ambient ric i facilitador de relacions humanes i donem oportunitats per reforçar la pròpia confiança i l’autoestima. Cal assegurar el camí cap a l’autèntica autonomia i l’aproximació a l’autorregulació.

Some icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY