• VIROLAI SCHOOL

    Together to help them grow

Escola Virolai

Together: family and school

A school for learning

We educate in values and promote the important virtues in a person

Technology, our ally

What they are saying about us

Virolai School is a warm, close and transparent school, in a privileged setting, and where children and parents feel like a great family with the teachers and non-teachers of the school.
Eli Lafitte

Mother of the school
The Virolai School is a school that promotes good people.
Xusa Serra

Supplier and adviser
We are very proud to belong to the Virolai family and enjoy the school we have. Together we can grow more!
Andreu Roca

Family of the school
Virolai School is a school that educates with values to build a better future.
Mònica Reig

Mother of the school
At Virolai School, our children become people with values and have all kinds of resources to face the challenges that will be posed by their lives.
Elsa Bellmunt

Mother of the school
« June 2020 »
Lun Mar Mie Jue Vie SaB Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

We extend our educational offer!

Next year 2018/19, you will be able to attend the Virolai School the Higher Level Training Cycle of Energy Efficiency ...

Visits to our school

At different times during the school year, many colleagues from other schools come to get to know our center. In ...

Students from MIT and other universities, at Virolai

During the school year we are visited by various students from prestigious universities, with whom we share ...

Student cooperatives

Our students participate directly in the lives of the centers with different proposals and projects. The secundary ...

Collaboration with the Food Bank

For yet another year, students, school personnel, and families have collaborated with the Food Bank at the Bon ...

Follow us on

Converses amb en Pere. Càpsula 8.

Avui estrenem la vuitena entrega de les converses amb en Pere Araus, psicòleg de l'Escola. En aquesta ocasió parla sobre els límits i les pors, donant missatges tan importants de recordar com aquest.

##virolaiacasa #Conversesamb Converses amb en Pere. Càpsula 8. Avui estrenem la vuitena entrega de les converses amb en Pere Araus, psicòleg de l'Escola. En aquesta ocasió parla sobre els límits i les pors, donant missatges tan importants de recordar com aquest. ##virolaiacasa #Conversesamb | May 28, 2020, 2:34 pm Converses amb l'Amadeu. Càpsula 6.

A la sisena entrega de les converses amb l'Amadeu Castells, psicòleg de l'Escola, aquest ens presentava les 15 accions per ajudar als adolescents en la gestió de l’energia pròpia d’aquestes edats.

Avui, però, estrenem la Càpsula 7, en la qual tractarà les sortides al carrer i el temps d'exposició a les pantalles. 
##virolaiacasa  #conversesamb Converses amb l'Amadeu. Càpsula 6. A la sisena entrega de les converses amb l'Amadeu Castells, psicòleg de l'Escola, aquest ens presentava les 15 accions per ajudar als adolescents en la gestió de l’energia pròpia d’aquestes edats. Avui, però, estrenem la Càpsula 7, en la qual tractarà les sortides al carrer i el temps d'exposició a les pantalles. ##virolaiacasa #conversesamb | May 27, 2020, 1:34 pm Converses amb en Pere. Càpsula 6. 
Ja teniu al nostre canal de Youtube la sisena entrega de les converses amb en Pere Araus, psicòleg de l’Escola. Avui resol el dubte d’una família sobre com la situació actual afecta la sociabilització i els aprenentatges dels nostres 🦸🏼‍♀️🦸🏽‍♂️ #Virolaiacasa Converses amb en Pere. Càpsula 6. Ja teniu al nostre canal de Youtube la sisena entrega de les converses amb en Pere Araus, psicòleg de l’Escola. Avui resol el dubte d’una família sobre com la situació actual afecta la sociabilització i els aprenentatges dels nostres 🦸🏼‍♀️🦸🏽‍♂️ #Virolaiacasa | May 25, 2020, 3:18 pm Us fem arribar molts 💚💛🧡❤️ perquè aquest dimarts de #Virolaiacasa sigui el millor possible! 
#totaniràbé🌈 gràcies als nostres 🦸🏼‍♀️🦸🏾‍♂️🦸🏻 Us fem arribar molts 💚💛🧡❤️ perquè aquest dimarts de #Virolaiacasa sigui el millor possible! #totaniràbé🌈 gràcies als nostres 🦸🏼‍♀️🦸🏾‍♂️🦸🏻 | March 24, 2020, 10:17 am Des de #Virolaiacasa també col.laborem amb els que estan al peu del canó 💪🏻 Els nostres 🦸🏻‍♀️🦸🏾‍♂️ ajuden als herois de la bata blanca 👨🏻‍⚕️🧑🏼‍⚕️ Des de #Virolaiacasa també col.laborem amb els que estan al peu del canó 💪🏻 Els nostres 🦸🏻‍♀️🦸🏾‍♂️ ajuden als herois de la bata blanca 👨🏻‍⚕️🧑🏼‍⚕️ | March 22, 2020, 4:56 pm Els diumenges a #Virolaiacasa són dies de cuina 👨🏻‍🍳 Se us estan acabant les idees per dissenyar els menús? 🍲🥘 Voleu passar una bona estona en família? 👨‍👧‍👦 Compartiu amb nosaltres receptes, perfils que us inspirin i les vostres fotos amb les mans a la massa! 👩🏼‍🍳🧑🏾‍🍳 A la 📸: palmeretes tovetes i saludables. Recepta de @petit_fit Els diumenges a #Virolaiacasa són dies de cuina 👨🏻‍🍳 Se us estan acabant les idees per dissenyar els menús? 🍲🥘 Voleu passar una bona estona en família? 👨‍👧‍👦 Compartiu amb nosaltres receptes, perfils que us inspirin i les vostres fotos amb les mans a la massa! 👩🏼‍🍳🧑🏾‍🍳 A la 📸: palmeretes tovetes i saludables. Recepta de @petit_fit | March 22, 2020, 10:46 am Quin GRAN dia d’Escola Oberta que hem viscut avui al Virolai. 
Sota el lema “Que soni la música🎵” alumnes👧🏼, famílies 👬 i amics 🧍🏾‍♀️🧍🏻hem compartit una jornada ben animada i harmoniosa 🎶 Quin GRAN dia d’Escola Oberta que hem viscut avui al Virolai. Sota el lema “Que soni la música🎵” alumnes👧🏼, famílies 👬 i amics 🧍🏾‍♀️🧍🏻hem compartit una jornada ben animada i harmoniosa 🎶 | February 28, 2020, 5:12 pm Avui grans i petits han gaudit del dia més boig del curs. Envoltats de superherois🦸🏻‍♀️, lluitadors de sumo🤼‍♂️, mags🧙🏻‍♂️ o cantants de rock👩🏻‍🎤, tots han celebrat Carnaval amb música i un gran somriure. 
Recordeu que podeu trobar més informació als diferents perfils de Twitter. 
Bon cap de setmana llarg a tots i totes! Avui grans i petits han gaudit del dia més boig del curs. Envoltats de superherois🦸🏻‍♀️, lluitadors de sumo🤼‍♂️, mags🧙🏻‍♂️ o cantants de rock👩🏻‍🎤, tots han celebrat Carnaval amb música i un gran somriure. Recordeu que podeu trobar més informació als diferents perfils de Twitter. Bon cap de setmana llarg a tots i totes! | February 21, 2020, 9:31 pm En el Dia Escolar de la No violència I la Pau reflexionem sobre els Drets dels Infants 👩🏼‍🤝‍👨🏽🧍🏾‍♀️🧍🏻Què passaria si no els tinguéssim? 
#DENIPVirolai En el Dia Escolar de la No violència I la Pau reflexionem sobre els Drets dels Infants 👩🏼‍🤝‍👨🏽🧍🏾‍♀️🧍🏻Què passaria si no els tinguéssim? #DENIPVirolai | January 30, 2020, 10:14 am Un dels grups de la Comissió de Sostenibilitat de 1r cicle d’ESO 🙋🏻‍♂️🙋🏼ha sortit avui a netejar la Muntanya Pelada ⛰ acompanyats pels consellers de CI de Primària.
Aquesta iniciativa ha sorgit de la mateixa comissió, que va proposar-la com a mesura per fer del nostre un món 🌍 més sostenible. Un dels grups de la Comissió de Sostenibilitat de 1r cicle d’ESO 🙋🏻‍♂️🙋🏼ha sortit avui a netejar la Muntanya Pelada ⛰ acompanyats pels consellers de CI de Primària. Aquesta iniciativa ha sorgit de la mateixa comissió, que va proposar-la com a mesura per fer del nostre un món 🌍 més sostenible. | January 29, 2020, 1:45 pm Aquesta nit els esquiadors soparan a casa! 🏡
Us recordem que els dos autocars (Primària i ESO) arribaran als voltants de les 21h als Mistos. 
Prepareu-vos que ja els hi queda poc per arribar! 
#EsquiadaVirolai Aquesta nit els esquiadors soparan a casa! 🏡 Us recordem que els dos autocars (Primària i ESO) arribaran als voltants de les 21h als Mistos. Prepareu-vos que ja els hi queda poc per arribar! #EsquiadaVirolai | January 24, 2020, 7:02 pm Comença un dia esplèndid 🌞 a Port-Ainé!
Els nostres esquiadors ja estan amb els monitors ⛷ disposats a cremar les pistes ☄️
#EsquiadaVirolai Comença un dia esplèndid 🌞 a Port-Ainé! Els nostres esquiadors ja estan amb els monitors ⛷ disposats a cremar les pistes ☄️ #EsquiadaVirolai | January 24, 2020, 9:26 am Celebrem 🎉 que ha tornat l’🔌 amb una bona xocolatada i veient Charlie i la 🏭 de 🍫 tots plegats 
#EsquiadaVirolai Celebrem 🎉 que ha tornat l’🔌 amb una bona xocolatada i veient Charlie i la 🏭 de 🍫 tots plegats #EsquiadaVirolai | January 23, 2020, 5:28 pm Famílies! Disculpeu el silenci 🙏
Tot i que encara estem sense 🔌 el temps ha millorat MOLTÍSSIM i hem sortit a gaudir de la ❄️
Hem tingut toooot 🏔per nosaltres 😍
#EsquiadaVirolai Famílies! Disculpeu el silenci 🙏 Tot i que encara estem sense 🔌 el temps ha millorat MOLTÍSSIM i hem sortit a gaudir de la ❄️ Hem tingut toooot 🏔per nosaltres 😍 #EsquiadaVirolai | January 23, 2020, 4:32 pm Bon dia famílies!
Com alguns ja sabeu, el temporal Glòria 🌪 ha arribat fins a Port-Ainé. Com a conseqüència d’això estem sense subministrament elèctric 🔌 però no patiu, que el generador ens dona llum a les zones comunes i estem calentons. Els monitors ens estan organitzant moltes activitats i estem aprofitant per jugar🎲 i conèixer-nos millor 👫
#EsquiadaVirolai Bon dia famílies! Com alguns ja sabeu, el temporal Glòria 🌪 ha arribat fins a Port-Ainé. Com a conseqüència d’això estem sense subministrament elèctric 🔌 però no patiu, que el generador ens dona llum a les zones comunes i estem calentons. Els monitors ens estan organitzant moltes activitats i estem aprofitant per jugar🎲 i conèixer-nos millor 👫 #EsquiadaVirolai | January 23, 2020, 9:58 am Famílies! Com esteu passant aquest temporal? Esteu tots bé? 🙏
A Port Ainé també estem patint una mica les conseqüències de la Glòria 😏 tot i que pel que hem vist per la 📺 no estem pas tan malament!
Molts petons a tothom 😘💕. Ja sabeu que encara que alguns encara no hagin sortit en les fotos tots els esquiadors estan passant una GRAN setmana i us troben (una miquetona 😉) a faltar! Famílies! Com esteu passant aquest temporal? Esteu tots bé? 🙏 A Port Ainé també estem patint una mica les conseqüències de la Glòria 😏 tot i que pel que hem vist per la 📺 no estem pas tan malament! Molts petons a tothom 😘💕. Ja sabeu que encara que alguns encara no hagin sortit en les fotos tots els esquiadors estan passant una GRAN setmana i us troben (una miquetona 😉) a faltar! | January 22, 2020, 5:54 pm Tot i que l’estació està tancada a causa del temporal 🌪 que està afectant a tota Catalunya (esperem que tots estigueu bé 🙋🏼‍♀️🙋🏻‍♂️) estem tenint la sort de gaudir d’un gran dia! Jocs amb la neu ⛄️, alguna mini-baixada ⛷ a peu de pista i, fins i tot, una excursió amb raquetes 🛷 pels més grans. 
#EsquiadaVirolai Tot i que l’estació està tancada a causa del temporal 🌪 que està afectant a tota Catalunya (esperem que tots estigueu bé 🙋🏼‍♀️🙋🏻‍♂️) estem tenint la sort de gaudir d’un gran dia! Jocs amb la neu ⛄️, alguna mini-baixada ⛷ a peu de pista i, fins i tot, una excursió amb raquetes 🛷 pels més grans. #EsquiadaVirolai | January 22, 2020, 11:50 am
Some icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY