Warning: define() expects at least 2 parameters, 1 given in /var/www/virolai.com/datos/web/wp-content/themes/escolavirolai/header.php on line 24
Antics alumnes | Escola Virolai
  • Escola Virolai

    Antics alumnes

    Lloc de trobada d'ex-alumnes de l'escola

L’evidència més rellevant de la nostra tasca com a Escola és el llegat que han deixat tots i cadascun dels antics alumnes que han passat per Virolai al llarg d’aquests quasi 60 anys d’existència. Les vostres visites, el vostre retorn com a amics, com a assessors i especialment com a pares i mares és per tots nosaltres un motiu d’alegria i de reconeixement de la nostra tasca.

És per això que volem que trobeu sempre en l’Escola un lloc d’acollida, de consell, de retrobaments. Des de ja fa uns anys, el professor Josep Osorio coordina i promou diferents iniciatives per apropar-vos de nou a Virolai, per gaudir del nou pavelló poliesportiu, per fer trobades de promoció, o bé per ajudar-nos amb la vostra experiència personal i professional a fer millor el projecte del centre. Virolai serà sempre la vostra ESCOLA.

Mitjançant el correu electrònic us fem arribar tota la informació dels diferents actes i trobades que organitzem, així com el Turons digital. Actualment, ja sou més de 1300 antics alumnes que rebeu informació i ens agradaria incrementar molt més aquest nombre.

Per a suggeriments, iniciatives o trobades, podeu posar-vos en contacte mitjançant de l’adreça electrònica anticsalumnes@virolai.com o bé omplint el següent formulari:

Josep Osorio

Josep Osorio

Cap de Promoció

josorio@virolai.com

Some icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY