• Escola Virolai

    Antics alumnes

    Lloc de trobada d'antics alumnes de l'escola

60 ANYS JUNTS

Mai ens hauríem imaginat que celebraríem els 60 anys en unes circumstàncies com les que estem vivint.
Així i tot, no hem volgut desaprofitar aquesta gran data per compartir amb vosaltres la il·lusió i l’alegria que sentim com a Escola per haver pogut formar a persones que avui dia són el motor de la societat, vosaltres. Persones íntegres, amb valors. 

Si Virolai existeix és perquè existiu vosaltres, sou l’element clau en la conformació de la història de Virolai.  I és per això, que quan estem de celebració d’aniversari la vostra presència ha estat imprescindible.

Amb un grup de vosaltres havíem començat a preparar, amb molta il·lusió, activitats que havien de culminar amb una trobada col·lectiva. Malauradament, les circumstàncies actuals no ens permeten fer activitats presencials.
És per això que us vam proposar elaborar un vídeo amb els vostres records de l’Escola, i aquí tenim el resultat. 

Volem donar-vos les gràcies a tots, especialment a aquells de vosaltres que heu fet possible que aquest any tan especial per a Virolai, puguem reviure i somriure pensant en tots els moments viscuts durant aquests 60 anys.

En el següent vídeo, podreu veure petites pinzellades del que han aportat els antics alumnes. 

En aquest segon vídeo podreu veure el contingut de tots els vídeos que ens heu enviat, amb introducció de la Montse Ballarín, antiga alumna i actual directora general de l’Escola i una cloenda par part de la nostra directora la Coral Regi.

CÀPSULA DEL TEMPS

Hem creat una càpsula del temps, ordenada per promocions, amb els vídeos dels vostres companys i companyes, on ens comparteixen que s’han emportat de Virolai.

60è ANIVERSARI, TOT L’ANY!

r

Anirem afegint tots aquells vídeos que ens vagin arribant, així que animeu-vos i envieu-nos el vostre a  anticsalumnes@virolai.com, a través d’aquest enllaç.

Recordeu que per subscriure-us, o bé per actualitzar o completar les vostres dades, podeu omplir el següent formulari:

Josep Osorio

Josep Osorio

Coordinador d'Antics Alumnes

Some icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY