nom_escola

Junts per ajudar a créixer

Instal·lacions i Serveis de qualitat

Totes les instal·lacions de l’Escola disposen de connexió wifi, per assegurar l’accés adequat a la xarxa des de totes les aules i espais comuns de treball. Les aules disposen de projectors i pissarres digitals que han fet possible la incorporació plena de les TAC en el procés d’ensenyament-aprenentatge. Els alumnes de Secundària i Batxillerat tenen ordinador personal propi i per als alumnes d’Infantil i Primària l’escola disposa d’ordinadors per l’accés de tots els alumnes dels grup-classe.

Disposem de menjador amb cuina pròpia que ofereix una dieta equilibrada i que atén els alumnes amb necessitats alimentàries especials. El treball educatiu realitzat al menjador per monitors i tutors assegura el seguiment dels bons hàbits alimentaris i de la correcció en el menjar.

Tots els nostres centres estan comunicats amb un servei de transport de l’escola i amb una bona xarxa de transport públic -metro i autobus- . Tanmateix, hi ha un servei de transport discrecional.

L’Escola ofereix una oferta extracurricular àmplia, variada i de qualitat dirigida i coordinada pel professorat del Centre. Els esports, els idiomes, els escacs, la música, la informàtica, la dansa i el teatre configuren aquesta oferta.

Des de Primària l’Escola organitza un curs-convivència d’esquí dins la Setmana Blanca i a partir de Secundària intercanvis i estades a l‘estranger i participa en els programes europeus Orator i Comenius.

També s’organitzen diferents activitats d’estiu: casals, colònies d’anglès i de teatre i cursos de repàs adreçats a les diferents edats dels nostres alumnes.