nom_escola

Junts per ajudar a créixer

EFQM +500

14/12/2015

 

Amb l'esforç i implicació de tots hem renovat la certificació de qualitat EFQM + 500 amb una puntuació de 570 punts! Enhorabona a tots.
...

Premio Escuelas para la Sociedad Digital

13/12/2015

D'entre centenars d'escoles que es van presentar al 'Premio Escuelas para la Sociedad Digital' de la Fundación Telefónica, l'Escola Virolai ha rebut el 2n premi de la nostra categoria!

Moltes gràcies a tots els que feu que sigui possible. Seguirem treballant per fer-ho cada dia millor!

...

Marta Botet al TEDYouth de NYC

16/11/2015

Booktuber des de fa uns anys, la Marta Botet va ser escollida per formar part de l'última edició dels TEDYouth de Nova York, fet que va omplir d'orgull a tota la seva família Virolai.

Des d'aquí volem felicitar una vegada més a la Marta i a tota l'àrea d'Anglès per la feina ben feta. També us convidem a veure el seu TED talk, que estarà disponi...

...

Premi Futur Empresari de l'AIJEC - Associació de Joves Empressaris de Catalunya

06/07/2015

El nostre equip d'emprenedores, Aina Clapes, Ainara Sarobe i Maria Ribalta han rebut el Premi futur empresari de l'AIJEC - Associació de Joves Empressaris de Catalunya pel seu projecte Halphones.

Enhorabona noies!!

...

Excel.lents resultats de Virolai a les PAU

06/07/2015

EscolaVirolai: 100% d'aprovats a les PAU amb un 92% d'alumnes presentats sobre matriculats a 1r Batxillerat Enhorabona nois i noies!! Enhorabona a tots!!

...