• ESCOLA VIROLAI

    Juntos per ayudar a crecer

Escola Virolai

Juntos: familia y escuela

Una escuela para aprender

Educamos en valores y potenciando las virtudes importantes de la persona.

La tecnología, nuestra aliada

Lo que dicen de nosotros

La Escola Virolai es una escuela promotora de personas de bien.
Xusa Serra

Fornadora y asesora
En la Escola Virolai nuestros hijos se convierten personas con valores y disponen de todo tipo de recursos para afrontar los retos que les planteará la vida.
Elsa Bellmunt

Madre de la escuela
La Escola Virolai es una escuela que educa con valores para construir un futuro mejor.
Mònica Reig

Madre de la escuela
La Escola Virolai es una escuela cálida, cercana y transparente, en un entorno privilegiado, y donde los niños, niñas, madres y padres se sienten como una gran familia con los maestros y no docentes de la escuela.
Eli Lafitte

Madre de la escuela
Estamos muy orgullosos de pertenecer a la familia Virolai y disfrutar de la escuela que tenemos. Juntos podemos crecer más!
Andreu Roca

Familia de la escuela

¡Ampliamos nuestra oferta educativa!

El próximo curso 2018/19 podrá cursar en la Escuela Virolai el Ciclo Formativo de Grado Superior de Eficiencia ...

Puertas abiertas y preinscripción 2018-2019

Durante todo el año puede solicitar visita personalizada para conocer nuestras escuelas llamando al teléfono 93 ...

Visitas a nuestra Escuela

Varias veces durante el curso, muchos compañeros de otras escuelas vienen a conocer nuestro centro. El mes de ...

Estudiantes del MIT y de otras universidades, en Virolai

Durante el curso nos visitan diferentes estudiantes de prestigiosas universidades, am quien compartimos ...

Cooperativas de alumnos

Nuestros alumnos participan directamente en la vida de los centros con diferentes propuestas y proyectos. Los ...

Colaboración con el Banco de los Alimentos

Un año más, alumnado, personal y familias hemos colaborado en el Banco de los Alimentos en el supermercado Bon ...

Síguenos en

Celebrem la Setmana de la Ciéncia amb un munt d’activitats preparades pels alumnes de l’ESO i antics alumnes de l’Escola. 
Grans i petits s’ho estan passant d’allò més bé! 👩🏼‍🔬🔬🚀👨🏻‍🍳
#setmanacienciavirolai Celebrem la Setmana de la Ciéncia amb un munt d’activitats preparades pels alumnes de l’ESO i antics alumnes de l’Escola. Grans i petits s’ho estan passant d’allò més bé! 👩🏼‍🔬🔬🚀👨🏻‍🍳 #setmanacienciavirolai | November 15, 2018, 8:19 am Abans de que arribi el cap de setmana, la Primària celebra la Festa de la Mercè amb balls tradicionals, castellers i una banda la mar d’animada! I ara... a berenar i agafar forces pels tres dies de festa 🤤💪🏻 Abans de que arribi el cap de setmana, la Primària celebra la Festa de la Mercè amb balls tradicionals, castellers i una banda la mar d’animada! I ara... a berenar i agafar forces pels tres dies de festa 🤤💪🏻 | September 21, 2018, 1:55 pm Avui ha estat el primer dia dels alumnes de 1r de Primària a “l’escola GRAN” 🙆🏼‍♂️ i els seus companys els han rebut amb moltíssima il.lusió. 
Benvinguts dracs 🐉! Avui ha estat el primer dia dels alumnes de 1r de Primària a “l’escola GRAN” 🙆🏼‍♂️ i els seus companys els han rebut amb moltíssima il.lusió. Benvinguts dracs 🐉! | September 12, 2018, 5:58 pm Un fort aplaudiment pels actors i actrius de Primària🎭, que avui ens han deixat amb la boca oberta amb les seves interpretacions! 👏👏👏 Un fort aplaudiment pels actors i actrius de Primària🎭, que avui ens han deixat amb la boca oberta amb les seves interpretacions! 👏👏👏 | June 8, 2018, 4:07 pm Aquesta tarda estem acomiadant a la promoció 2003-2018, una tarda amb sabor agredolç ♥️💔❤️ Aquesta tarda estem acomiadant a la promoció 2003-2018, una tarda amb sabor agredolç ♥️💔❤️ | May 28, 2018, 5:31 pm I per la tarda és el torn dels alumnes de l’ESO! Batxillerat prepara, anima i posa les begudes 💃🏼🥤🤹🏻‍♀️ #CarnavalVirolai I per la tarda és el torn dels alumnes de l’ESO! Batxillerat prepara, anima i posa les begudes 💃🏼🥤🤹🏻‍♀️ #CarnavalVirolai | February 9, 2018, 3:44 pm Quina festa més “guai” que han tingut els alumnes de Primària per celebrar Carnaval... i quines disfresses més maques! 🤠🤖☠️😈 Quina festa més “guai” que han tingut els alumnes de Primària per celebrar Carnaval... i quines disfresses més maques! 🤠🤖☠️😈 | February 9, 2018, 12:06 pm Com són de complidors els alumnes de Primària! El Sr. Carnestoltes mana venir amb alguna cosa al cap... i mireu quin cas que fan! #CarnavalVirolai Com són de complidors els alumnes de Primària! El Sr. Carnestoltes mana venir amb alguna cosa al cap... i mireu quin cas que fan! #CarnavalVirolai | February 8, 2018, 10:15 am 2n manament superat!
Avui l’escola s’ha omplert d’esportistes. I demà... amb alguna cosa al cap! 🤠 #CarnavalVirolai 2n manament superat! Avui l’escola s’ha omplert d’esportistes. I demà... amb alguna cosa al cap! 🤠 #CarnavalVirolai | February 7, 2018, 4:10 pm Avui, a la biblioteca de l’escola, Concurs de lectura en veu alta.
Dos representats de cada classe de Cicle Superior, escollits pels seus companys, participen en la següent eliminatòria del Concurs de lectura en veu alta. Mestres i alumnes escolliran al nen o nena que els representarà en la següent fase. 
Bona sort nois! Avui, a la biblioteca de l’escola, Concurs de lectura en veu alta. Dos representats de cada classe de Cicle Superior, escollits pels seus companys, participen en la següent eliminatòria del Concurs de lectura en veu alta. Mestres i alumnes escolliran al nen o nena que els representarà en la següent fase. Bona sort nois! | February 7, 2018, 1:34 pm Ahir va arribar el Sr Carnestoltes i ens va deixar els seus manaments... El primer és ja un clàssic i taaaaaaan còmode 😴😴😴 #CarnavalVirolai Ahir va arribar el Sr Carnestoltes i ens va deixar els seus manaments... El primer és ja un clàssic i taaaaaaan còmode 😴😴😴 #CarnavalVirolai | February 6, 2018, 10:34 am Amb aquestes vistes acomiadem la “retransmisió” de l’#esquiadaVirolai 🎬🎤 Els autocars han arribat a les 8 als Mistos, s’han descarregat maletes i comença un cap de setmana de descans, veure fotos i explicar anècdotes. 
El curs vinent... més i millor! 
Foto: Maria Borràs (1r ESO) Amb aquestes vistes acomiadem la “retransmisió” de l’#esquiadaVirolai 🎬🎤 Els autocars han arribat a les 8 als Mistos, s’han descarregat maletes i comença un cap de setmana de descans, veure fotos i explicar anècdotes. El curs vinent... més i millor! Foto: Maria Borràs (1r ESO) | January 26, 2018, 8:38 pm Els esquiadors comencen el seu viatge de tornada! Després d’un matí dur, amb forts vents i baixes temperatures, els alumnes ja són als autocars... còmodes i calentets! #esquiadaVirolai Els esquiadors comencen el seu viatge de tornada! Després d’un matí dur, amb forts vents i baixes temperatures, els alumnes ja són als autocars... còmodes i calentets! #esquiadaVirolai | January 26, 2018, 1:20 pm Quan no es pot esquiar, “temps lliure” és sempre sinònim de... guerra de neu! ❄️ #esquiadaVirolai Quan no es pot esquiar, “temps lliure” és sempre sinònim de... guerra de neu! ❄️ #esquiadaVirolai | January 25, 2018, 6:43 pm El temps ha acompanyat durant tots els dies al grup que està a l’#esquiadaVirolai Només cal veure els seus somriures per saber que és així! El temps ha acompanyat durant tots els dies al grup que està a l’#esquiadaVirolai Només cal veure els seus somriures per saber que és així! | January 25, 2018, 3:49 pm Estan cansats... però segueixen treient energia per fer-ho tot! #esquiadaVirolai Estan cansats... però segueixen treient energia per fer-ho tot! #esquiadaVirolai | January 25, 2018, 12:43 pm Fa ja gairebé una setmana que el grup d’esquiadors és a Boí i encara no havíem compartit res per Instagram... però això s’ha acabat! Avui és l’últim dia sencer que el passen a pistes i ho anem a compensar. Estigueu atents! 
Si voleu saber com han anat els darrers dies no deixeu de passar-vos pel blog de l’Escola!

#esquiadavirolai Fa ja gairebé una setmana que el grup d’esquiadors és a Boí i encara no havíem compartit res per Instagram... però això s’ha acabat! Avui és l’últim dia sencer que el passen a pistes i ho anem a compensar. Estigueu atents! Si voleu saber com han anat els darrers dies no deixeu de passar-vos pel blog de l’Escola! #esquiadavirolai | January 25, 2018, 8:03 am Comença el Nadal quan els alumnes de 6è van a cantar nadales al SAR🎅🏻🎄 Comença el Nadal quan els alumnes de 6è van a cantar nadales al SAR🎅🏻🎄 | December 5, 2017, 10:57 am Happy Halloween to you all! 🕸🕷💀👻 Happy Halloween to you all! 🕸🕷💀👻 | October 31, 2017, 6:17 pm 🎉Bona Mercè a tots!🎉 Els alumnes de 6è han dinamitzat la celebració de la festa de patrona de Barcelona, que ha acabat amb un bon berenar de coca i xocolata 😋🤤 🎉Bona Mercè a tots!🎉 Els alumnes de 6è han dinamitzat la celebració de la festa de patrona de Barcelona, que ha acabat amb un bon berenar de coca i xocolata 😋🤤 | September 22, 2017, 4:30 pm
Some icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY