• ESCOLA VIROLAI

    Juntos para ayudar a crecer

Escola Virolai

Juntos: familia y escuela

Una escuela para aprender

Educamos en valores y potenciando las virtudes importantes de la persona.

La tecnología, nuestra aliada

Lo que dicen de nosotros

La Escola Virolai es una escuela cálida, cercana y transparente, en un entorno privilegiado, y donde los niños, niñas, madres y padres se sienten como una gran familia con los maestros y no docentes de la escuela.
Eli Lafitte

Madre de la escuela
La Escola Virolai es una escuela que educa con valores para construir un futuro mejor.
Mònica Reig

Madre de la escuela
La Escola Virolai es una escuela promotora de personas de bien.
Xusa Serra

Fornadora y asesora
Estamos muy orgullosos de pertenecer a la familia Virolai y disfrutar de la escuela que tenemos. Juntos podemos crecer más!
Andreu Roca

Familia de la escuela
En la Escola Virolai nuestros hijos se convierten personas con valores y disponen de todo tipo de recursos para afrontar los retos que les planteará la vida.
Elsa Bellmunt

Madre de la escuela

¡Ampliamos nuestra oferta educativa!

El próximo curso 2018/19 podrá cursar en la Escuela Virolai el Ciclo Formativo de Grado Superior de Eficiencia ...

Visitas a nuestra Escuela

Varias veces durante el curso, muchos compañeros de otras escuelas vienen a conocer nuestro centro. El mes de ...

Estudiantes del MIT y de otras universidades, en Virolai

Durante el curso nos visitan diferentes estudiantes de prestigiosas universidades, am quien compartimos ...

Cooperativas de alumnos

Nuestros alumnos participan directamente en la vida de los centros con diferentes propuestas y proyectos. Los ...

Colaboración con el Banco de los Alimentos

Un año más, alumnado, personal y familias hemos colaborado en el Banco de los Alimentos en el supermercado Bon ...

Síguenos en

Quina festassa que han celebrat els de Primària per celebrar Carnaval! 🎉 
Durant 24h tindreu disponible la retransmissió que hem fet en directe de la festa! Quina festassa que han celebrat els de Primària per celebrar Carnaval! 🎉 Durant 24h tindreu disponible la retransmissió que hem fet en directe de la festa! | March 1, 2019, 10:45 am 1, 2, 3... gairebé 200!!! 😱
Agafeu les vostres lupes 🔍 i busqueu a Wally 🧐

Tal com s’ha avisat en un comunicat, hem decidit avançar la tornada. Ens veiem a les 17:30 als Mistos 1, 2, 3... gairebé 200!!! 😱 Agafeu les vostres lupes 🔍 i busqueu a Wally 🧐 Tal com s’ha avisat en un comunicat, hem decidit avançar la tornada. Ens veiem a les 17:30 als Mistos | January 25, 2019, 10:31 am Boooooooon dia! ❄️ Ja és definitiu: aquest no és el nostre any pel que fa a esquiar. Tot i que les temperatures hagin pujat i ja no nevi, les carreteres que porten a pistes no estan obertes i no podem pujar a esquiar. Tenim ja els autocars carregats, hem esmorzat i ara estem preparant activitats per fer fins l’hora de dinar. 
Molts alumnes diuen que està sent la seva millor esquiada. Les fotos en són una prova!

#viroesquiada Boooooooon dia! ❄️ Ja és definitiu: aquest no és el nostre any pel que fa a esquiar. Tot i que les temperatures hagin pujat i ja no nevi, les carreteres que porten a pistes no estan obertes i no podem pujar a esquiar. Tenim ja els autocars carregats, hem esmorzat i ara estem preparant activitats per fer fins l’hora de dinar. Molts alumnes diuen que està sent la seva millor esquiada. Les fotos en són una prova! #viroesquiada | January 25, 2019, 8:33 am Està sent una esquiada molt diferent... però estem gaudint com mai! Us hem deixat un nou post al blog amb més imatges i informació. No us el perdeu!
#viroesquiada Està sent una esquiada molt diferent... però estem gaudint com mai! Us hem deixat un nou post al blog amb més imatges i informació. No us el perdeu! #viroesquiada | January 24, 2019, 3:49 pm Pistes tancades! La gent del resort ens ha preparat activitats per les escoles que ens allotgem aquí: concurs de ninots de neu, excursió a Taüll, zumba... Ens ho estem passant pipa!
#viroesquiada Pistes tancades! La gent del resort ens ha preparat activitats per les escoles que ens allotgem aquí: concurs de ninots de neu, excursió a Taüll, zumba... Ens ho estem passant pipa! #viroesquiada | January 24, 2019, 10:02 am Bon dia famílies! Nit de vent i matí fred 🥶 Estem acabant d’esmorzar i esperant a que ens diguin si podem pujar a pistes 🤔

Us mantindrem informats! #viroesquiada (📸 d’ahir) Bon dia famílies! Nit de vent i matí fred 🥶 Estem acabant d’esmorzar i esperant a que ens diguin si podem pujar a pistes 🤔 Us mantindrem informats! #viroesquiada (📸 d’ahir) | January 24, 2019, 7:38 am Dia diferent però molt divertit! Us hem fet un resum al blog de l’escola. No us el perdeu!
#viroesquiada Dia diferent però molt divertit! Us hem fet un resum al blog de l’escola. No us el perdeu! #viroesquiada | January 23, 2019, 6:39 pm Tardes de nevada segons 4t d’ESO. Gaudint de la seva última esquiada! ❄️💃🏼
#viroesquiada Tardes de nevada segons 4t d’ESO. Gaudint de la seva última esquiada! ❄️💃🏼 #viroesquiada | January 23, 2019, 2:53 pm La gent del resort ens cuida molt! En el moment en que han sapigut que ens quedàvem ens han preparat dues sales per poder jugar. “Setmana” d’activitats a la neu? 🤔👏
#viroesquiada La gent del resort ens cuida molt! En el moment en que han sapigut que ens quedàvem ens han preparat dues sales per poder jugar. “Setmana” d’activitats a la neu? 🤔👏 #viroesquiada | January 23, 2019, 10:58 am Canvi de plans! 
Hem decidit que amb un dia com el d’avui i amb taaaaanta neu❄️ per jugar, el millor era no pujar a pistes (de moment). Ens quedem a passar el matí a l’hotel. Alguns descansaran 😴, uns altres jugaran a cartes 🤗 i... alguns aprofitaran per endreçar l’habitació 😏
En una estoneta sortirem a jugar! 👏👏 #viroesquiada Canvi de plans! Hem decidit que amb un dia com el d’avui i amb taaaaanta neu❄️ per jugar, el millor era no pujar a pistes (de moment). Ens quedem a passar el matí a l’hotel. Alguns descansaran 😴, uns altres jugaran a cartes 🤗 i... alguns aprofitaran per endreçar l’habitació 😏 En una estoneta sortirem a jugar! 👏👏 #viroesquiada | January 23, 2019, 9:24 am Bon dia des de l’indret meeees divertit del món!

Portàvem dies preocupats per com seria el temps avui i ens hem endut una GENIAL sorpresa ❄️ Molta neu, gens de vent i millor temperatura que ahir. Avui... serà un gran dia!

#viroesquiada Bon dia des de l’indret meeees divertit del món! Portàvem dies preocupats per com seria el temps avui i ens hem endut una GENIAL sorpresa ❄️ Molta neu, gens de vent i millor temperatura que ahir. Avui... serà un gran dia! #viroesquiada | January 23, 2019, 8:00 am Apadrinaments a peu de pista. Grans ajuden a petits a preparar-se per començar les classes 🧤🥽 #ViroEsquiada (aquest matí) Apadrinaments a peu de pista. Grans ajuden a petits a preparar-se per començar les classes 🧤🥽 #ViroEsquiada (aquest matí) | January 22, 2019, 6:57 pm Segon dia a la neu i ja tenim moltes imatges 📸per compartir amb vosaltres! Les trobareu al blog, juntament amb una mica d’info de tot el que estem fent. ⛷🏂 #ViroEsquiada Segon dia a la neu i ja tenim moltes imatges 📸per compartir amb vosaltres! Les trobareu al blog, juntament amb una mica d’info de tot el que estem fent. ⛷🏂 #ViroEsquiada | January 22, 2019, 2:32 pm Els esquiadors ⛷us desitgen una molt bona (i calenteta🥶) nit! Ja teniu al blog del cole el post sobre el primer dia de l’esquiada. 
Demà... més i millor! Ara, a dormiiiiiir 😴
#ViroEsquiada Els esquiadors ⛷us desitgen una molt bona (i calenteta🥶) nit! Ja teniu al blog del cole el post sobre el primer dia de l’esquiada. Demà... més i millor! Ara, a dormiiiiiir 😴 #ViroEsquiada | January 21, 2019, 10:47 pm L’esquiada és, en gran part, conviure. Grans amb petits, companys d’etapa, de cicle, de curs... Tots junts convisquent entre neu, nits d’hotel i buffet lliure 🙈

Hem escollit aquestes tres imatges que representen tres moments de les darreres 24h: el viatge, la primera nit i les primeres hores a la neu. 
Per aquesta nit us estem preparant un post pel blog amb mooooooolta més informació. Anem a fer les últimes baixades del dia 🙋🏼‍♀️🙋🏻‍♂️ #ViroEsquiada L’esquiada és, en gran part, conviure. Grans amb petits, companys d’etapa, de cicle, de curs... Tots junts convisquent entre neu, nits d’hotel i buffet lliure 🙈 Hem escollit aquestes tres imatges que representen tres moments de les darreres 24h: el viatge, la primera nit i les primeres hores a la neu. Per aquesta nit us estem preparant un post pel blog amb mooooooolta més informació. Anem a fer les últimes baixades del dia 🙋🏼‍♀️🙋🏻‍♂️ #ViroEsquiada | January 21, 2019, 1:56 pm Bon dia des de Boí! Després d’un llarg dia de viatge i una nit no tan llarga 😏 els esquiadors estan ja preparats per la primera jornada a pistes ⛷🏂 #ViroEsquiada Bon dia des de Boí! Després d’un llarg dia de viatge i una nit no tan llarga 😏 els esquiadors estan ja preparats per la primera jornada a pistes ⛷🏂 #ViroEsquiada | January 21, 2019, 7:56 am Un any més, tanquem les celebracions nadalenques al Virolai amb el nostre Pessebre Vivent 😍 que cada any es supera! #NadalVirolai #pessebrevivent Un any més, tanquem les celebracions nadalenques al Virolai amb el nostre Pessebre Vivent 😍 que cada any es supera! #NadalVirolai #pessebrevivent | December 20, 2018, 7:05 pm Celebrem la Setmana de la Ciéncia amb un munt d’activitats preparades pels alumnes de l’ESO i antics alumnes de l’Escola. 
Grans i petits s’ho estan passant d’allò més bé! 👩🏼‍🔬🔬🚀👨🏻‍🍳
#setmanacienciavirolai Celebrem la Setmana de la Ciéncia amb un munt d’activitats preparades pels alumnes de l’ESO i antics alumnes de l’Escola. Grans i petits s’ho estan passant d’allò més bé! 👩🏼‍🔬🔬🚀👨🏻‍🍳 #setmanacienciavirolai | November 15, 2018, 8:19 am Abans de que arribi el cap de setmana, la Primària celebra la Festa de la Mercè amb balls tradicionals, castellers i una banda la mar d’animada! I ara... a berenar i agafar forces pels tres dies de festa 🤤💪🏻 Abans de que arribi el cap de setmana, la Primària celebra la Festa de la Mercè amb balls tradicionals, castellers i una banda la mar d’animada! I ara... a berenar i agafar forces pels tres dies de festa 🤤💪🏻 | September 21, 2018, 1:55 pm Avui ha estat el primer dia dels alumnes de 1r de Primària a “l’escola GRAN” 🙆🏼‍♂️ i els seus companys els han rebut amb moltíssima il.lusió. 
Benvinguts dracs 🐉! Avui ha estat el primer dia dels alumnes de 1r de Primària a “l’escola GRAN” 🙆🏼‍♂️ i els seus companys els han rebut amb moltíssima il.lusió. Benvinguts dracs 🐉! | September 12, 2018, 5:58 pm
Some icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY