• VIROLAI SCHOOL

    Together to help them grow

Escola Virolai

Together: family and school

A school for learning

We educate in values and promote the important virtues in a person

Technology, our ally

What they are saying about us

We are very proud to belong to the Virolai family and enjoy the school we have. Together we can grow more!
Andreu Roca

Family of the school
Virolai School is a warm, close and transparent school, in a privileged setting, and where children and parents feel like a great family with the teachers and non-teachers of the school.
Eli Lafitte

Mother of the school
Virolai School is a school that educates with values to build a better future.
Mònica Reig

Mother of the school
The Virolai School is a school that promotes good people.
Xusa Serra

Supplier and adviser
At Virolai School, our children become people with values and have all kinds of resources to face the challenges that will be posed by their lives.
Elsa Bellmunt

Mother of the school

We extend our educational offer!

Next year 2018/19, you will be able to attend the Virolai School the Higher Level Training Cycle of Energy Efficiency ...

Open house and pre-registration for 2018-2019

Throughout the year you can request a personalized visit to get to know our schools by calling 93 284 63 43 or by ...

Visits to our school

At different times during the school year, many colleagues from other schools come to get to know our center. In ...

Students from MIT and other universities, at Virolai

During the school year we are visited by various students from prestigious universities, with whom we share ...

Student cooperatives

Our students participate directly in the lives of the centers with different proposals and projects. The secundary ...

Collaboration with the Food Bank

For yet another year, students, school personnel, and families have collaborated with the Food Bank at the Bon ...

Follow us on

Un any més, tanquem les celebracions nadalenques al Virolai amb el nostre Pessebre Vivent 😍 que cada any es supera! #NadalVirolai #pessebrevivent Un any més, tanquem les celebracions nadalenques al Virolai amb el nostre Pessebre Vivent 😍 que cada any es supera! #NadalVirolai #pessebrevivent | December 20, 2018, 7:05 pm Celebrem la Setmana de la Ciéncia amb un munt d’activitats preparades pels alumnes de l’ESO i antics alumnes de l’Escola. 
Grans i petits s’ho estan passant d’allò més bé! 👩🏼‍🔬🔬🚀👨🏻‍🍳
#setmanacienciavirolai Celebrem la Setmana de la Ciéncia amb un munt d’activitats preparades pels alumnes de l’ESO i antics alumnes de l’Escola. Grans i petits s’ho estan passant d’allò més bé! 👩🏼‍🔬🔬🚀👨🏻‍🍳 #setmanacienciavirolai | November 15, 2018, 8:19 am Abans de que arribi el cap de setmana, la Primària celebra la Festa de la Mercè amb balls tradicionals, castellers i una banda la mar d’animada! I ara... a berenar i agafar forces pels tres dies de festa 🤤💪🏻 Abans de que arribi el cap de setmana, la Primària celebra la Festa de la Mercè amb balls tradicionals, castellers i una banda la mar d’animada! I ara... a berenar i agafar forces pels tres dies de festa 🤤💪🏻 | September 21, 2018, 1:55 pm Avui ha estat el primer dia dels alumnes de 1r de Primària a “l’escola GRAN” 🙆🏼‍♂️ i els seus companys els han rebut amb moltíssima il.lusió. 
Benvinguts dracs 🐉! Avui ha estat el primer dia dels alumnes de 1r de Primària a “l’escola GRAN” 🙆🏼‍♂️ i els seus companys els han rebut amb moltíssima il.lusió. Benvinguts dracs 🐉! | September 12, 2018, 5:58 pm Un fort aplaudiment pels actors i actrius de Primària🎭, que avui ens han deixat amb la boca oberta amb les seves interpretacions! 👏👏👏 Un fort aplaudiment pels actors i actrius de Primària🎭, que avui ens han deixat amb la boca oberta amb les seves interpretacions! 👏👏👏 | June 8, 2018, 4:07 pm Aquesta tarda estem acomiadant a la promoció 2003-2018, una tarda amb sabor agredolç ♥️💔❤️ Aquesta tarda estem acomiadant a la promoció 2003-2018, una tarda amb sabor agredolç ♥️💔❤️ | May 28, 2018, 5:31 pm I per la tarda és el torn dels alumnes de l’ESO! Batxillerat prepara, anima i posa les begudes 💃🏼🥤🤹🏻‍♀️ #CarnavalVirolai I per la tarda és el torn dels alumnes de l’ESO! Batxillerat prepara, anima i posa les begudes 💃🏼🥤🤹🏻‍♀️ #CarnavalVirolai | February 9, 2018, 3:44 pm Quina festa més “guai” que han tingut els alumnes de Primària per celebrar Carnaval... i quines disfresses més maques! 🤠🤖☠️😈 Quina festa més “guai” que han tingut els alumnes de Primària per celebrar Carnaval... i quines disfresses més maques! 🤠🤖☠️😈 | February 9, 2018, 12:06 pm Com són de complidors els alumnes de Primària! El Sr. Carnestoltes mana venir amb alguna cosa al cap... i mireu quin cas que fan! #CarnavalVirolai Com són de complidors els alumnes de Primària! El Sr. Carnestoltes mana venir amb alguna cosa al cap... i mireu quin cas que fan! #CarnavalVirolai | February 8, 2018, 10:15 am 2n manament superat!
Avui l’escola s’ha omplert d’esportistes. I demà... amb alguna cosa al cap! 🤠 #CarnavalVirolai 2n manament superat! Avui l’escola s’ha omplert d’esportistes. I demà... amb alguna cosa al cap! 🤠 #CarnavalVirolai | February 7, 2018, 4:10 pm Avui, a la biblioteca de l’escola, Concurs de lectura en veu alta.
Dos representats de cada classe de Cicle Superior, escollits pels seus companys, participen en la següent eliminatòria del Concurs de lectura en veu alta. Mestres i alumnes escolliran al nen o nena que els representarà en la següent fase. 
Bona sort nois! Avui, a la biblioteca de l’escola, Concurs de lectura en veu alta. Dos representats de cada classe de Cicle Superior, escollits pels seus companys, participen en la següent eliminatòria del Concurs de lectura en veu alta. Mestres i alumnes escolliran al nen o nena que els representarà en la següent fase. Bona sort nois! | February 7, 2018, 1:34 pm Ahir va arribar el Sr Carnestoltes i ens va deixar els seus manaments... El primer és ja un clàssic i taaaaaaan còmode 😴😴😴 #CarnavalVirolai Ahir va arribar el Sr Carnestoltes i ens va deixar els seus manaments... El primer és ja un clàssic i taaaaaaan còmode 😴😴😴 #CarnavalVirolai | February 6, 2018, 10:34 am Amb aquestes vistes acomiadem la “retransmisió” de l’#esquiadaVirolai 🎬🎤 Els autocars han arribat a les 8 als Mistos, s’han descarregat maletes i comença un cap de setmana de descans, veure fotos i explicar anècdotes. 
El curs vinent... més i millor! 
Foto: Maria Borràs (1r ESO) Amb aquestes vistes acomiadem la “retransmisió” de l’#esquiadaVirolai 🎬🎤 Els autocars han arribat a les 8 als Mistos, s’han descarregat maletes i comença un cap de setmana de descans, veure fotos i explicar anècdotes. El curs vinent... més i millor! Foto: Maria Borràs (1r ESO) | January 26, 2018, 8:38 pm Els esquiadors comencen el seu viatge de tornada! Després d’un matí dur, amb forts vents i baixes temperatures, els alumnes ja són als autocars... còmodes i calentets! #esquiadaVirolai Els esquiadors comencen el seu viatge de tornada! Després d’un matí dur, amb forts vents i baixes temperatures, els alumnes ja són als autocars... còmodes i calentets! #esquiadaVirolai | January 26, 2018, 1:20 pm Quan no es pot esquiar, “temps lliure” és sempre sinònim de... guerra de neu! ❄️ #esquiadaVirolai Quan no es pot esquiar, “temps lliure” és sempre sinònim de... guerra de neu! ❄️ #esquiadaVirolai | January 25, 2018, 6:43 pm El temps ha acompanyat durant tots els dies al grup que està a l’#esquiadaVirolai Només cal veure els seus somriures per saber que és així! El temps ha acompanyat durant tots els dies al grup que està a l’#esquiadaVirolai Només cal veure els seus somriures per saber que és així! | January 25, 2018, 3:49 pm Estan cansats... però segueixen treient energia per fer-ho tot! #esquiadaVirolai Estan cansats... però segueixen treient energia per fer-ho tot! #esquiadaVirolai | January 25, 2018, 12:43 pm Fa ja gairebé una setmana que el grup d’esquiadors és a Boí i encara no havíem compartit res per Instagram... però això s’ha acabat! Avui és l’últim dia sencer que el passen a pistes i ho anem a compensar. Estigueu atents! 
Si voleu saber com han anat els darrers dies no deixeu de passar-vos pel blog de l’Escola!

#esquiadavirolai Fa ja gairebé una setmana que el grup d’esquiadors és a Boí i encara no havíem compartit res per Instagram... però això s’ha acabat! Avui és l’últim dia sencer que el passen a pistes i ho anem a compensar. Estigueu atents! Si voleu saber com han anat els darrers dies no deixeu de passar-vos pel blog de l’Escola! #esquiadavirolai | January 25, 2018, 8:03 am Comença el Nadal quan els alumnes de 6è van a cantar nadales al SAR🎅🏻🎄 Comença el Nadal quan els alumnes de 6è van a cantar nadales al SAR🎅🏻🎄 | December 5, 2017, 10:57 am Happy Halloween to you all! 🕸🕷💀👻 Happy Halloween to you all! 🕸🕷💀👻 | October 31, 2017, 6:17 pm
Some icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY