nom_escola

Junts per ajudar a créixer

Contacte i com arribar

Virolai Escola
Carrer Ceuta s/n
08032 Barcelona
Telèfon: 93 284 63 43
Fax: 93 284 64 58
Virolai Petit
Carrer de l'Escorial, 210
08024 Barcelona
Telèfon: 93 284 99 44
Virolai Grimm
Carrer Sant Quintí, 19
08026 Barcelona
Telèfon: 93 436 61 62
Mapa Virolai Grimm

La situació actual de VIROLAI ens permet disposar d’espais diferenciats, ben comunicats entre ells, d’acord amb les edats dels nostres alumnes.

Els alumnes d’Infantil es troben situats en espais acollidors que els proporcionen tot allò que poden necessitar: espais fets a mida perquè puguin desenvolupar les seves activitats d’acord amb la seva edat, diferents patis només per a ells amb material de joc, aula de música especial per als més petits, aula de psicomotricitat, aules dormitori, menjador, biblioteca. En definitiva, un espai que garanteix el caliu perquè els nens estiguin com a casa.

A partir de Primària la situació de Virolai, ben a prop del Park Güell, els permet disposar d’un entorn únic amb unes instal·lacions totalment preparades per desenvolupar amb la màxima qualitat les diferents àrees de coneixement, com ara laboratoris completament equipats, aules de tecnologia, música, dibuix tècnic, plàstica, expressió dinàmica, biblioteca-mediateca, així com el nostre hort. També disposen d’espais on compartir el temps d’esbarjo amb els seus companys. A més a més, les completes instal·lacions esportives permeten la pràctica de l’esport que és tan important en l’educació integral dels nois i noies.

Nom
Telèfon mòbil
Correu electrònic
Missatge