• ESCOLA VIROLAI

    Junts per ajudar a créixer

Escola Virolai

Junts: família i escola

Una escola per aprendre

Eduquem en valors i potenciant les virtuts importants de la persona

La tecnologia, la nostra aliada

El que diuen de nosaltres

L’Escola Virolai és una escola que educa amb valors per construir un futur millor.
Mònica Reig

Mare de l'escola
Estem molt orgullosos de pertànyer a la família Virolai i gaudir de l'escola que tenim. Junts podem créixer més!
Andreu Roca

Família de l'escola
A l'Escola Virolai els nostres fills esdevenen persones amb valors i disposen de tota mena de recursos per afrontar els reptes que els plantejarà la vida.
Elsa Bellmunt

Mare de l'escola
L'Escola Virolai és una escola promotora de persones de bé.
Xusa Serra

Fornadora i assessora
L'Escola Virolai és una escola càlida, propera i transparent, en un entorn privilegiat, i on els infants i els pares ens sentim com una gran família amb els docents i no-docents de l'Escola.
Eli Lafitte

Mare de l'escola

Portes obertes i preinscripció 2018-2019

Durant tot l’any podeu demanar visita personalitzada per conèixer les nostres escoles trucant al telèfon 93 284 ...

Visites a la nostra Escola

Diverses vegades durant el curs, molts companys d’altres escoles venen a conèixer el nostre centre. El mes de ...

Estudiants del MIT i d’altres universitats, a Virolai

Durant el curs ens visiten diferents estudiants de prestigioses universitats, am qui compartim experiències a ...

Cooperatives d’alumnes

Els nostres alumnes participen directament en la vida dels centres amb diferents propostes i projectes. Els alumnes ...

Col·laboració amb el Banc dels Aliments

Un any més, alumnat, personal i famílies hem col·laborat en el Banc dels Aliments al supermercat Bon Preu del ...

Segueix-nos a:

I per la tarda és el torn dels alumnes de l’ESO! Batxillerat prepara, anima i posa les begudes 💃🏼🥤🤹🏻‍♀️ #CarnavalVirolai I per la tarda és el torn dels alumnes de l’ESO! Batxillerat prepara, anima i posa les begudes 💃🏼🥤🤹🏻‍♀️ #CarnavalVirolai | February 9, 2018, 3:44 pm Quina festa més “guai” que han tingut els alumnes de Primària per celebrar Carnaval... i quines disfresses més maques! 🤠🤖☠️😈 Quina festa més “guai” que han tingut els alumnes de Primària per celebrar Carnaval... i quines disfresses més maques! 🤠🤖☠️😈 | February 9, 2018, 12:06 pm Com són de complidors els alumnes de Primària! El Sr. Carnestoltes mana venir amb alguna cosa al cap... i mireu quin cas que fan! #CarnavalVirolai Com són de complidors els alumnes de Primària! El Sr. Carnestoltes mana venir amb alguna cosa al cap... i mireu quin cas que fan! #CarnavalVirolai | February 8, 2018, 10:15 am 2n manament superat!
Avui l’escola s’ha omplert d’esportistes. I demà... amb alguna cosa al cap! 🤠 #CarnavalVirolai 2n manament superat! Avui l’escola s’ha omplert d’esportistes. I demà... amb alguna cosa al cap! 🤠 #CarnavalVirolai | February 7, 2018, 4:10 pm Avui, a la biblioteca de l’escola, Concurs de lectura en veu alta.
Dos representats de cada classe de Cicle Superior, escollits pels seus companys, participen en la següent eliminatòria del Concurs de lectura en veu alta. Mestres i alumnes escolliran al nen o nena que els representarà en la següent fase. 
Bona sort nois! Avui, a la biblioteca de l’escola, Concurs de lectura en veu alta. Dos representats de cada classe de Cicle Superior, escollits pels seus companys, participen en la següent eliminatòria del Concurs de lectura en veu alta. Mestres i alumnes escolliran al nen o nena que els representarà en la següent fase. Bona sort nois! | February 7, 2018, 1:34 pm Ahir va arribar el Sr Carnestoltes i ens va deixar els seus manaments... El primer és ja un clàssic i taaaaaaan còmode 😴😴😴 #CarnavalVirolai Ahir va arribar el Sr Carnestoltes i ens va deixar els seus manaments... El primer és ja un clàssic i taaaaaaan còmode 😴😴😴 #CarnavalVirolai | February 6, 2018, 10:34 am Amb aquestes vistes acomiadem la “retransmisió” de l’#esquiadaVirolai 🎬🎤 Els autocars han arribat a les 8 als Mistos, s’han descarregat maletes i comença un cap de setmana de descans, veure fotos i explicar anècdotes. 
El curs vinent... més i millor! 
Foto: Maria Borràs (1r ESO) Amb aquestes vistes acomiadem la “retransmisió” de l’#esquiadaVirolai 🎬🎤 Els autocars han arribat a les 8 als Mistos, s’han descarregat maletes i comença un cap de setmana de descans, veure fotos i explicar anècdotes. El curs vinent... més i millor! Foto: Maria Borràs (1r ESO) | January 26, 2018, 8:38 pm Els esquiadors comencen el seu viatge de tornada! Després d’un matí dur, amb forts vents i baixes temperatures, els alumnes ja són als autocars... còmodes i calentets! #esquiadaVirolai Els esquiadors comencen el seu viatge de tornada! Després d’un matí dur, amb forts vents i baixes temperatures, els alumnes ja són als autocars... còmodes i calentets! #esquiadaVirolai | January 26, 2018, 1:20 pm Quan no es pot esquiar, “temps lliure” és sempre sinònim de... guerra de neu! ❄️ #esquiadaVirolai Quan no es pot esquiar, “temps lliure” és sempre sinònim de... guerra de neu! ❄️ #esquiadaVirolai | January 25, 2018, 6:43 pm El temps ha acompanyat durant tots els dies al grup que està a l’#esquiadaVirolai Només cal veure els seus somriures per saber que és així! El temps ha acompanyat durant tots els dies al grup que està a l’#esquiadaVirolai Només cal veure els seus somriures per saber que és així! | January 25, 2018, 3:49 pm Estan cansats... però segueixen treient energia per fer-ho tot! #esquiadaVirolai Estan cansats... però segueixen treient energia per fer-ho tot! #esquiadaVirolai | January 25, 2018, 12:43 pm Fa ja gairebé una setmana que el grup d’esquiadors és a Boí i encara no havíem compartit res per Instagram... però això s’ha acabat! Avui és l’últim dia sencer que el passen a pistes i ho anem a compensar. Estigueu atents! 
Si voleu saber com han anat els darrers dies no deixeu de passar-vos pel blog de l’Escola!

#esquiadavirolai Fa ja gairebé una setmana que el grup d’esquiadors és a Boí i encara no havíem compartit res per Instagram... però això s’ha acabat! Avui és l’últim dia sencer que el passen a pistes i ho anem a compensar. Estigueu atents! Si voleu saber com han anat els darrers dies no deixeu de passar-vos pel blog de l’Escola! #esquiadavirolai | January 25, 2018, 8:03 am Comença el Nadal quan els alumnes de 6è van a cantar nadales al SAR🎅🏻🎄 Comença el Nadal quan els alumnes de 6è van a cantar nadales al SAR🎅🏻🎄 | December 5, 2017, 10:57 am Happy Halloween to you all! 🕸🕷💀👻 Happy Halloween to you all! 🕸🕷💀👻 | October 31, 2017, 6:17 pm 🎉Bona Mercè a tots!🎉 Els alumnes de 6è han dinamitzat la celebració de la festa de patrona de Barcelona, que ha acabat amb un bon berenar de coca i xocolata 😋🤤 🎉Bona Mercè a tots!🎉 Els alumnes de 6è han dinamitzat la celebració de la festa de patrona de Barcelona, que ha acabat amb un bon berenar de coca i xocolata 😋🤤 | September 22, 2017, 4:30 pm Benvingut curs 2017-18🎉
Primer dia superat 💪🏻 Un primer dia de retrobaments 👫i nous amics 🙋🏼🙋🏽‍♂️. Dia d'horaris 📆, agenda🗓, llibres 📚i aules noves🏫. Descoberta de nous espais🌳 i primer contacte amb antics i nous mestres 👩🏽‍💻👨🏼‍🔬. Benvingut curs 2017-18🎉 Primer dia superat 💪🏻 Un primer dia de retrobaments 👫i nous amics 🙋🏼🙋🏽‍♂️. Dia d'horaris 📆, agenda🗓, llibres 📚i aules noves🏫. Descoberta de nous espais🌳 i primer contacte amb antics i nous mestres 👩🏽‍💻👨🏼‍🔬. | September 12, 2017, 5:16 pm Els alumnes de 2n acomiaden la Festa de Primavera. Felicitats als alumnes de P3, P4 i P5 de Virolai Petit, així com als nens i nenes de 1r i 2n de Primària! I enhorabona als alumnes vinguts de la Índia, que ens han sorprès amb una demostració de danses 100% Bollywood Els alumnes de 2n acomiaden la Festa de Primavera. Felicitats als alumnes de P3, P4 i P5 de Virolai Petit, així com als nens i nenes de 1r i 2n de Primària! I enhorabona als alumnes vinguts de la Índia, que ens han sorprès amb una demostració de danses 100% Bollywood | April 28, 2017, 3:23 pm Comencem a lliurar els premis als #jjffVirolai17 Comencem a lliurar els premis als #jjffVirolai17 | April 28, 2017, 9:21 am Tot just ara comença la #Festadelarbre a primària! Aquest any hem plantat un #xiprer que esperem es faci molt i molt alt! 🌲🌳🌴 Tot just ara comença la #Festadelarbre a primària! Aquest any hem plantat un #xiprer que esperem es faci molt i molt alt! 🌲🌳🌴 | April 6, 2017, 2:03 pm Entre avui i demà alumnes de 6è i 1r d'ESO parlaran sobre l'ús dels mòbils a Generació Digital. Us avisarem quan vagin a emetre el programa! Entre avui i demà alumnes de 6è i 1r d'ESO parlaran sobre l'ús dels mòbils a Generació Digital. Us avisarem quan vagin a emetre el programa! | March 20, 2017, 9:54 am
Some icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY